středa 1. srpna 2012

villager, den jedna - INFOGRAFIKA






























neplacená inzerce, něco pro milovníky alkoholu a vesnických zábav, v mé rodné vsi Kramolín se koná tento víkend tradiční pouť, a každé pouti předchází řádná předpouťová zábava, krom piva včetně pěny a záchodků zdarma bude za barem obsluhovat ten nejlepší barman z okresu, a to jsem JÁ :P Takže jsem to nemohl nechat jenom tak a vyrobil jsem si pořádnej poutač, ceník a parasposter. Pokud se někdo potulujete po třebíčsku tak neváhejte a stavte se na nejsenzačnější akci v okolí!



A aby toho nebylo na poprvé málo, přikládám i plakát na pouť, který sice není tvořen dnes, ale patří to prostě k sobě. A pokud se pohybuje v okolí Brna, můžete se stavit do Kobylnic na hody, páč plakát je opět made by villager.

Michal, 1. den

"dvě mouchy, jednou ranou" :)
ke kreslení jsem se zatím nedostal, tak začínám fotkou... výsledek dnešního snažení snažení na zahradě... člověk by nevěřil co všechno najde v obyčejné slunečnici.... komentujte, kritizujte... budu jenom rád za rady :)


použitá technika: foťák - kompakt, photoshop

Zrzečka, 1.den, Nový maskot Francie?


Myslím, že není třeba komentářů.
Snad jen - ješťerka přišla o ocas, když jí děti chytali - je to oběť vzdělání a ná/ehody.

(Omlouvám se za kvalitu, nemám tu scaner, tak je to jen na foťák)

Bonne nuit

Lota, I.den - Ginger

Anilinové barvy jsou moje oblíbené. Hlavně proto, že jsou výrazné, svěží, zářivé. 
K projasnění dne doporučuji všem!

magdalene, 1. den - Návrh I



Stejně jako se k nám chovali dospělí, když jsme byli děti, chováme se i teď my sami k sobě.

Pastelka, 1. den, STYX

Zdravím vás všechny,


jsem ráda, že se můžu tímto způsobem s vámi podělit o svá malá dílka. Na první den jsem vybrala obrázek, o který mě požádala moje kamarádka, která chtěla udělat své trenérce akrobatického tance radost. Mojí úlohou bylo vymyslet logo. Měla jsem pár návrhů, ale všechno stálo za nic. 
Pak mě napadlo (když jsem projížděla jejích galerii), že by nebylo špatné, aby se na tom logu podíleli všichni. Vybrala jsem pár jejich cviků, shlédla jejich videa a hledala přesně ty písmenka, která utváří jejich název. Pak přišel na řadu papír, tužka a tuš. 
Není to nic světoborného, jako logo se to použít nedá, ale myslím, že je to to pravé pro jejich trenérku. Tak doufám, že ke konci srpna udělá tento obrázek někomu radost.


STYX, vidíte tam ty písmenka? 


Jestli mi chcete i vy udělat radost, tak kritizujte a diskutujte. Budu ráda, když budu vědět v čem dělám chyby , každý by se měl totiž učit z chyb. 


Děkuji za váš čas a přeji příjemný večer plný zábavy
Zas zítra ;-)


Vaše Pastelka

Lucka, 1. den - Klíče

Tak je tu ode mě první příspěvek, přemýšlela jsem, jak začít a napadlo mě nakreslit něco, co mám často při sobě a z obsahu mých kapes mě zaujalo zrovna tohle.


- pro techniky:
Klíč je technická pomůcka, sloužící k odemykání a zamykání zámku.


- pro romatiky:
Prvním symbolickým příspěvkem - klíčem odmykám vlastně celý tenhle projekt.



- pro historiky:
Existenci klíčů zmiňuje již Homér ve svém díle Odyssea v souvislosti s Penelopou, která opatrovala klíč z bronzu a slonoviny. Klíče tedy znali staří Řekové od 8. století, archeologické vykopávky v Thébách svědčí o existenci zámků s klíči od 3.století př.n.l.

- pro jazykovědce:
klíč, kľúč, a Key, der Schlüssel, la clé, Ключ, Avain, Tasten, 密钥, Anahtar, raktas, chính, שליסל, kunci, lykill, कुंजी, sleutel, ومن أهم

- pro realisty:
Prostě mě nic lepšího nenapadalo :-D

Pláša, 1.den - Multi logotyp

Usoudil jsem, že je lepší začít nečím horším, když tu bude tolik pěkných výtvorů... pokusil jsem se o logotyp pismena R, ze kterého přišel nápad udělat rovnou celou abecedu... ale vrátím se zpět k začátku. Na počátku byla myšlenka něčeho, co dokáže zaujmout více pozic a obsáhnout více než jen 1 věc. Zatím z toho jednodušího hlediska jen 4 směry.) první je počáteční písmeno R (tvar je složen a omezen 2 kolmými přímkami a jednou přirozenou křivkou táhlou rukou od 1. přímky k druhé), druhý pohled je zkratka televize, na třetím obrázku je profil poličky (popřípadě krajů) a na posledním obrázku hliník .)) něco pro chemiky.))













P.S.: té kytky si vůbec nevšímejte.) raději...
        jinak feel free kritizovat...)