pondělí 30. července 2012

Kdo je kdo?




Magdalene 

Tato modrooká slečna se řídí citátem R. Fulghuma:
"Žij vyrovnaně - trochu se uč a trochu přemýšlej a každý den trochu maluj a kresli a zpívej a tancuj a hraj si a pracuj."
Nejčastěji ji najdete v přírodě, na výletech. S oblohou nad hlavou a přáteli okolo.












Pláša

Moc neví, co by o sobě řekl. Je to proto, že se neustále mění. Kdyby se náhodou ztratil, upřímnou soustrast tomu, kdo by musel napsat jeho popis. Všichni ale víme, že on se ve světě neztratí.
Chcete-li ho potěšit, vybavte se čokoládou. Pak nekouše. 

Villager

Je to buřič a rebel. Ulice brázdí na svém kole, které si upravil dle svých specifických požadavků. Když se na fotce zadíváte na čtvrtý řádek shora a zakryjete si prstem písmeno R, zjistíte, jaký doopravdy je. :)











Vlastík

Hledí do budoucna, nejlépe do světa takového, jaký sám navrhne. Lze předpokládat, že bude plný krásných a rychlých aut. Chce dělat věci, které budou mít pozitivní dopad na okolí a budou sloužit lidem. 















Lota

Nejčastěji má na krku foťák a v hlavě spoustu myšlenek a nápadů, které ale nestíhá házet na papír. Má ráda inspirativní lidi, léto, dobré jídlo, krásné věci, prostě la dolce vita. Věří, že nejlepším přítelem člověka jsou kočky.






Fugasz

Tento chlapec je údajně líný dřevorubec z vesnické chatrče. Ve volném čase si, aby se nenudil, hraje na designéra. Holky na to prý letí. ;)












Pastelka

Ráda sní i přes den. Ve své fantazii se toulá po místech, které se pak snaží hodit na papír. Malování je pro ni všechno.


Milan

Když nakreslil v 11 letech Škodovku 120, věděl, že kreslení bude jeho oblíbeným koníčkem. Postupně přestal kreslit existující auta a začal si vymýšlet vlastní. To byl pro něj signál, že by mohl své studium zasvětit designu. V kreslících soutěžích s ním radši moc nesoutěžte, rád vyhrává. :)








Matúš

Vidí krásu v jednoduchosti, přestože ví, že vůbec není jednoduché vytvořit něco krásného. Ideální souhru vidí ve věcech funkčních i estetických. Uměním pro něj není jen design, ale i hudba. Co může být lepší, než vnímat krásu všemi smysly?









Zrzečka

Bere věci jinak, než se zdají, a sní o věcech, jež si necháváme zdát. Miluje své přátele, přírodu, vůni laku a cigaret, dobrý humor, lízátka. Také dobrovolnictví a kupodivu i stres. Najdete ji lítat někde v průvanu. Co si nenapíše, zapomene... A čeká na svých 15 minut slávy, dle Andyho Warhola.





Lucka

Je nadána nejen schopností nakreslit téměř cokoliv, ale také umí hrát na spoustu nástrojů. Zabrnká vám na kytaru, roztáhne harmoniku, zapíská na flétnu. Od webdesignu si občas odskočí k paličkování. He? A taky ji baví matematika! Zkrátka, určitě s ní najdete aspoň jedno společné téma.




Jirka

Sám o sobě říká, že je nepředstavitelně líné a netrpělivé individuum. Času má vždycky dost, však se taky řídí jednoduchým pravidlem: "Co můžeš udělat dnes, odlož na příští týden." V okolí Jirky většinou najdete nějaký bar, hospodu či párty. Takže je vlastně fajn se ho držet!