sobota 4. srpna 2012

villager, den čtyři - CURVES No.2 + DRIJÁK

Tak dnes další cvičení s křivkami páč těch není nikdy dost :) + jedna šílenost z dnešních časných ranních hodin, koktejl v panáku zvaný František, doporučuji si někdy namíchat, ale je to potřeba rychle pít dokud v tom je cvaklá pěna ;)

Michal, 4.den, rybářuv příbytek

rybářuv příbytek

Zdravíčko. Opravdu zlehka začínám se čmáráním na papír... pro dnešek jsem spojil kresbu ve photospohu s kresbou pastelkama a fixama.... vznikla z toho tahle skicka chajdy, inspirovaná vlnou na vodě (klasika :D ). Užívejte prázdnin. Btw, kvalita by fotoaparát (nefunguje skener)


Pastelka, 4.den, Apokalypsa

Dobrý večír,
pro dnešek jsem si pro vás připravila jednu fotku, s kterou jsem si hrála v Gimpu. Asi se ptáte pro ne ve photoshopu. Mám na to jenom jedno odůvodnění. Gimp mám ještě z dob, kdy jsem nebyla žádný pirát internetu, dokázala jsem stáhnout horko těžko mp3 a netroufla si ani na film. Takže Gimp je zajímavý tím, že je zdarma a pro normálního uživatele dostačující.
Fotka z Púlčín po vichřici

Dobrou noc a zase zítra

Vaše Pastelka


Lucka, 4.den - Lilie

Tak dneska jen v rychlosti cosi načmáráno pastelem :-D Lilie je má oblíbená kytka, nejvíc se mi asi líbí v bílé barvě, ale to by na bílém papíře tak nevyniklo.