čtvrtek 2. srpna 2012

Matúš, 2. deň, Fantjazzy


Trochu srandy nezaškodí...


villager, den dva - CURVES
Když odečtu vizionářské skeče co jsem dělal v ateliérech, tak tohle je od talentovek poprvé co jsem vzal smysluplně tužku do ruky a kreslil. Po takové době se musí začít zlehka, takže pouze pár křivek pro potěšení oka :P

Pastelka, 2. den, Griff - skica

Ahojte všeci,

opět vás tu vítám při našem dalším pokračování kreativního tvoření. Přiznám se, že dneska jsem byla celý den úplně vyřízená a moc se mi nechtělo nic dělat ani se nijak projevovat. Čtyři noční směny se konečně projevily.
Ale nezapomněla jsem na náš úkol a odhodlání. V noci když jsem se u lisu nudila, našla jsem v baťůžku nějaký papír, tužky a gumu (nedílnou součást mé každodenní výbavy). Vzala jsem jeden kus Griff L (má to být nějaká klika zatočená doleva :-) ) z pásu a začala kreslit. Musím říct, že jsem se do toho tak zabrala, že jsem nevnímala ani únavu ani čas.

Je to jenom malá skica nic světoborného, ale úkolem je každý den něco nakreslit a to jsem splnila. Jinak bych to vůbec nezveřejňovala a nechala si to do svého šuplíčku, kde by to už nevidělo světlo světa.
Myslím, že dnes není co komentovat, ale kdybyste si všimli nějaké chybky, tak napište komentáře.

Griff L
Mějte se krásně, mě čeká ještě poslední noční tak držte pěsti, ať tam neusnu

Vaše Pastelka ;-)

magdalene, 2. den - Neúplnost?


Jak vyjádřit, že je něco neúplné? Třeba pocit díry v hrudníku... a k tomu různé postoje.

Lota, 2. den - křeslo Toga

Dnesk jsem měla jen taková kreslící cvičení. Plastové křeslo Toga navrhl Sergio Mazza v roce 1968. Docela nadčasový kousek, ne? :)

Lucka, 2.den - Šachové figurky


Že se tvar věci dá vystihnout i jinak, než  přesným vykreslováním a stínováním je stará známá věc. Tady jsem se pokusila dosáhnout tohoto efektu použitím textury, která s danou věcí nějak souvisí. Na závěr omluva za kvalitu fotografie, dnes mám k dispozici pouze foťák na mobilu.

Pláša, 2.den - Wut?

Dnes nebude čas, tzn si to „odbývám fotografií“ ... všimněte si kolik má naše škola barev.))) a hlavně ten světle modrý nádech odrážející se na vrcholku tyčícího se kolosa.) jinak víte proč se stavějí kostely a katedrály tak mohutné? to aby se člověk cítil malý... jak by před Bohem měl... tak nevím co si mám myslet o VUT xDD


Matúš, 1. deň, Matterhorn

Matterhorn
Trochu neskoro, ale predsa. Dnes dokončené, aj keď na tých odrazoch vo vode ešte je čo robiť. Kvalita a la mobil, nemám doma foťák...