neděle 12. srpna 2012

Zrz, VI - XII den, tak ruzne

Dlouho jsem nic nevlozila - moje lenost nakonec neni v lenosti malovat, ale vkladat me obrazky sem. Dostanu se k tomu v zasade az v noci a fotky nejsou pekne a to me casto otravi. Takze timto se omlouvam a vkladam prace za poslednich par dni.


Tak to vezmu pozpatku - predchazejici tri obrazky jsou skicami z Grenoblu. Ta posledni je velice rychla a vcelku neumela, ale verte, ze poslouzi vyssimu ucelu :).

Maly - Velky rybar

Inspirace poradem o naturalismu, o snaze proniknout do dusi lidi, kteri se v techto kruzich pohybuji, o duvodech pro tento styl zivota etc.

Tema olympiada: napad z metra - neumele zpracovane, jeste tomu venuji nejaky cas a snad prihodim neco lepe zpracovaneho

Rozpracovana skica/navrh, ktera ceka na dokonceni. (take pro pozdejsi vyssi ucel :))

Vyhled ze zahrady.

Tema autoportret jsem zaregistrovala az dnes - zkusim na tom zitra zapracovat.

Pastelka, 10. den, Klapky na očích a 11. den, Bezmoc

Dobrý večer lidičkové,
omlouvám se, že dodávám obrázky až dnes, ale neměla jsem, jak dostat obrázky do počítačku. V pátek jsem nakreslila obrázek, který pro mě znázorňuje lidskou komunikaci. Oba mají vlastně svůj pohled na svět nebo na toho druhého a nechtějí si připustit, že může být i jiný.

klapky na očích

Ještě, abych se vyjádřila k tématickému dni autoportréty, tak jsem se snažila o karikatury, ale po vybuchnutí sestřiného smíchu a konstatování, že to by zvládla i ona, jsem toho zanechala. Autoportrétů jsem už nakreslila několik (raději všechno nejprve zkazit na sobě než na někom jiném), takže tu přidávám jeden, ale není kreslený ten den. :-)

Pastelová Pastelka
Ke včerejšímu dni bych se vyjádřila tak, že pro mě znázorňuje bezmoc. Moment, kdy si člověk připadá, že na něho všechno padá a on neví jak zprvu bezvýchodné situace. Cítí se být osamělý a nic se mu nedaří.
Bezmoc
Dnešní obrázek bych přidala raději zítra, protože bych chtěla porovnat černobílou a barevnou skicu a nechci tady dávat dva dny stejný obrázek. :-)

Takže se s vámi loučí

Pastelka

Lucka, 12.den - Gandalf

Nedávno jsem se dívala na Pána prstenů (pokolikáte už? :-D ani nevím), každopádně bylo mi to inspirací společně s nápadem portrét, co tu byl před pár dny. Jeden čas mě portréty fakt bavily a díky předvčerejšku se k tomu začínám asi vracet. Běda vám, jak teď nebudu dělat nic jinýho :-P

Matúš, 9. deň, Motocykel


Návrh motorky, dôraz bol kladený hlavne na kresbu, na designe je čo vylepšovať...