pátek 3. srpna 2012

Matúš, 3.deň, Znak VW

Pôvodné logo Volskwagen navrhol technický inžinier Franz Xaver Reimspieß, tiež autor loga automobilov Porsche. 


Pastelka, 3.den, Balónky

Ahojte všeci,
dnešní den jsem nějak zaspala a tak jsem vám tu hodila jenom takovou rychlovku, jelikož mi Jiřík přijel z práce a nedočkavě poťukával prsty (dost mě to znervózňovalo). Nemohl se totiž dočkat, až půjdeme do obchodu nakoupit špekáčky a pojedem na Hovězí, kde budeme opékat.
Balónky

Balónky jsou hodně barevné a barevnost je veselá a optimistická jako já (někdy) :-) Doufám, že mi odpustíte, že to není přesně propracované, Jiříkovi se to moc nelíbilo, prej jsem si zvolila hodně těžké téma. No nepřišlo mi to, ale je to vybarvené jako ze školky, co si budeme povídat. Takže se do mě pusťte, kritizujte a já se budu snažit, aby to už bylo čím dál tím lepší a lepší :-)

Mějte se a smějte se

Vaše pastelka
villager, den tři - omluvné PANORAMA
Dneska jedna velká omluva. I když můj den začal něco po páté hodině ranní jako vždy, tak kvůli práci a připravám na předpouťovku mi zbyl volný čas akorát na to abych se doma najedl :( Fotka se tak trochu týka blogu, na první den jsem chtěl využít, to že soused měl domluvený let po okolí a na zahradě jsem měl připravený nápis, který měl z letadla vyfotit, bohužel na blízkém vojenském letišti probíhaly nějaké manévry a nemohli se dlouho zdržovat, takže to nevyšlo. Takže jen tahle omluvná fotka mé rodné vsi, zítra Vám to vynahradím ;) 

Lucka, 3.den - Labyrinth

3D čmáranice pro dnešní den.

magdalene, 3. den - Kytarista


Tak dneska něco "většího"... měla jsem to načnutý už dýl, takže by se zdálo, že jsem to "jen dodělala". Díky, že mě dnes tlačí čas, je to aspoň kreslené větším švihem. Nazvala jsem to Kytarista, protože k modelu, Johnu Butlerovi, má tento můj borec dóst daleko.

Pláša, 3.-4.den - ReIniciály .)

Ahoj.) jelikož jsem si všiml, že plno lidí má nějaký umělecký podpis bo iniciály, rozhodl jsem se vymyslet si také něco... na kvalitu rastrování nekoukejte.. z kladívkového papíru se špatným světlem to není nic moc.))



...iniciály           nebo          podpis...






A jelikož tu v sobotu nejsem, tak jsem se s dovolením Vendy pokusil redesignovat jejího styxe... líbilo se mi to a všichni víme, že redesign je součást designu.)) opět horší rastr... na kladívkovém papíře mírně vystínované a taky blbé foťák na mobilu + to špatné světlo... tož se opřete do kritiky a pěkný víkend všem .))


Lota, 3. den - židle Saffir

Dneska žádné obkreslování již existujícího. Tentokrát židle inspirována náhodným abstraktním tvarem.:)
Přeji pěkný den!

Zrzka, II.den, Malý otrapa :)


Mam zpozdeni, neni to dokoncene a jeste koukam, ze na danem papire je jabko deti :D a o kvalitě fotografie ani nemluvím, ale lenost potlacena :) - postavicka napravo je bonus: jednou to prodam, az se autor stane slavnym :D.
Když se dětem nechce ještě spát ...
Bonne nuit