čtvrtek 30. srpna 2012

Pláša, Last Day (31.) s názvem THEND .))

Jelikož je zítra poslední den, dovolím si přidat příspěvek už teď .)) a je jím THEND - KONEC.))
i když v našem vlastním překladu je to pokrok, zdokonalení sebe sama a pokračování .)




První je na bílém pozadí... osobně zajímavější je ten druhý PNG bez pozadí .)) takový lepščejší .)

2 komentáře:

  1. Ahoj, předpokládám, že autoři blogu studují průmyslový design ve strojírenství na VUT (pokud předpokládám špatně, můžete rovnou přestat číst:) ) . Docela mě tento obor zaujal a ráda bych se zeptala na pár otázek...1) Kolik (odhadem) studentů si ve Vašem ročníku zapsalo předměty Základy designu a Základy kresby? Jaká je tedy zhruba šance na přijetí? 2) Co přesně jste na talentových zkouškách měli nakreslit? Moc si třeba nedovedu představit "úkol zaměřený na výtvarné schopnosti, prostorovou představivost ap. žadatele"... 3)Myslíte si, že je nezbytné mít nějaké základní znalosti věcí jako je konstruování nebo materiály? Nebo se to tam bere od začátku? Za Vaše odpovědi bych byla velice vděčná, moc by mi to pomohlo.:) Předem děkuji.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Zoey, předpokládáš správně. Ty předměty si zapsalo asi 85 lidí. Hodně jich během semestru odpadlo (většinou přestali chodit nebo nesplnili nějaké požadavky níže). Šance dostat se je vysoká. Podle mého názoru je to nejjednodušší možnost dostat se na nějakou VŠ s něčím výtvarným (Tím myslím srovnání - v Brně cokoliv na FAVU nebo třeba obor architektura na Fa a FAST). Musíš ale brát v potaz i jiné předměty, které se tam i u nás vyžadují.

    "Talentovky" nebo jak oni říkají "Výběr na obor": mít zápočty ze Základů designu (=vypracovat všechny úkoly) a Základy kresby, cca 10-15 domácích prací. A pak samozřejmě udělat zimní semestr.

    Talentovky ve škole - my měli: nakreslit tužkou vlastní ruku, navrhnout vzhled žehličky (v perspektivě a půdorysy) a logo "FSI" (ČB i barevná verze), u pohovoru jsme měli čtyři členy (ptají se různě - designéři, sochaři, malíři, současní, minulí, Česko, zahraničí...)

    Jsem z gymplu, takže jsem nic z konstruování ani materiálů v životě neviděla. Stačí dávat ve škole pozor a nekašlat na to.

    Pěkny den přeju ;))

    OdpovědětVymazat